Florence / Tours & Activiteiten Florence

Tours & Activiteiten Florence

Doen in Florence: beste tours, fietstochten en activiteiten in Firenze

Florence activiteiten

Wat doen in Florence? Alle info over tours, activiteiten en excursies in Florence. Tips voor leuke activiteiten en dingen om te doen in Florence vindt u hier:

Tips voor Florence activiteiten

Op internet vindt u een groot aanbod van activiteiten, tours, wandeltochten en excursies in Florence. Per categorie hebben wij voor uw de meest interessante activiteiten bij elkaar gezet:

1. Wandeltours met gids

Onder leiding van een gids verborgen plekjes van de stad ontdekken in combinatie met mooie verhalen over de stad? Maak dan een wandeling met een gids door Florence en ontdek de kanten van de stad die u zelf niet zo makkelijk zult ontdekken:

2. Fietstocht in Florence

Een eenvoudige manier om veel van Florence te ontdekken is op een fiets, vespa of e-bike. Via deze website van BajaBikes kunt u een zeer leuke fietstour met een Nederlandse gids boeken, maar ook onderstaande fietstochten zijn interessant. Een van de leukste Florence activiteiten!

3. Topattracties

Heeft u al uw tickets gekocht voor de belangrijkste bezienswaardigheden van Florence, zoals Het Uffizi-museum, de Galleria dell'Accademia met de beroemde David van Michelangelo en de prachtige Palazzo Vecchio? Zeker in het hoogseizoen is het belangrijk dat u een aantal van deze tickets tijdig reserveert:

4. Tours omgeving van Florence

In dit artikel vertellen wij u uitgebreid over alle bezienswaardigheden in de omgeving van Florence, zoals de prachtige Chianti-streek, Siena, Pisa en San Gimignaino. Dit zijn de meest populaire Toscane dagtochten en tours vanuit Florence:

5. Museumbezoek met gids

Benieuwd naar de achtergrondverhalen van de vele kunstwerken in de Galleria degli Uffizi, de Galleria dell'Accademia of over de Duomo? De beste manier om dit te ontdekken is met behulp van een gepassioneerde gids, vaak met als grote voordeel dat u ook nog eens de lange wachtrijen bij de musea ontloopt:

6. Culinaire tours

Liefhebber van goed eten en drinken? Dan bent u in Florence aan het juiste adres. Wat dacht u van een van onderstaande foodtours?

6. Muzikaal avondje uit?

Genieten van opera in Florence of een prachtig concert met tenoren? Via onderstaande aanbieders regelt u eenvoudig vooraf een concert tijdens uw stedentrip. Een leuke manier om om typisch Italiaanse wijze uw avond te beleven:

Florence tours
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.83%) 8 reviews
19 mei 2024 : "Fantastische vakantie in Toscane gehad, mede door de goede tips over de bezienswaardigheden in Florence."